pirmdiena, 2011. gada 13. jūnijs

mazās maltās gaļas kotletes kečupā

Atkal recepte...kur likt malto gaļu :) šito jau esmu paspējusi uztaisīt divreiz :):):):)
jo garšo...ļooooti garšo :)
tātad vajag:
Malto gaļu
1 sīpolu
3 sakaltušas baltmaizes šķēlītes, kas vasarā ir dabūjamas katru dienu :):):)
gaļas kopējā garšviela,sāls.
Milti apmīcīšanai
un 1 burka kečups pēc izvēles :)

Sākam ar to ka sajuacam malto gaļu ar garšvielām...un sīpolu...pievienojam saslapinātu baltmaizi...un visu mīcam un mīcam, kamēr smuka mīkla izveidojas :) izvedojam smukas mazas bumbiņas....un apviļājam katru no tām miltos...
cepam ļoooti lielā eļļas daudzumā....
pēc tam gatavās mazās kotletes...liekam sutināmajā katlā...un sildām kopā ar kečupu...
vnk uzsildam....man arkečupu bija par maz....es pieliku arīsīpolus..
domāju ka Ekselenti būtu, ja pievienotu kečupu, kam iekšā dārzeņi :):):)

Labu Apetīti :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru